25.09.2001/587

Yayınlanma Tarihi: 25-09-2017

ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

Toplantı Tarihi : 25.09.2001
Toplantı Sayısı : 587

GÜNDEM :

 

  1. Geçen toplantı tutanağı.
  2. Fen-Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Anabilim Dalında açık bulunan profesör kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. A.Didem Uslu hakkındaki raporlar.
  3. Mühendislik Fakültesi Çevre Teknolojisi Anabilim Dalında açık bulunan profesör kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Ayşegül Pala hakkındaki raporlar.
  4. İzmir Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Bölümünden profesör kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Halil Erkaya hakkındaki raporlar.
  5. Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulunda açık bulunan doçent kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Hakkı Kişi hakkındaki raporlar.
  6. Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca 1998 yılında “2547 Sayılı Kanunun değişik 33.maddesi uyarınca Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak suretiyle Doktora eğitimi için” yapılan sınavı kazanan ve 04.10.1998 tarihinden bu yana doktora eğitimi yapmak üzere Japonya Kumamoto Üniversitesi’nde görevlendirilen Arş.Gör. Mehtap Yüksel’in 04.10.2001 tarihinden itibaren 6 (altı) ay süre ile yurtiçi maaşlı, burslu, kırtasiye yardımı, sağlık sigortası giderleri dahil olmak üzere, yurtiçi maaşı Enstitü Bütçesinden, kırtasiye yardımı, öğrenim ve sağlık sigortası giderleri Rektörlük Bütçesinden karşılanarak 2547 Sayılı Kanunun 33.maddesi uyarınca görev süresinin uzatılması.
  7. Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Mustafa Ergün, Arş.Gör. Hüsnü Eronat ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nden Arş.Gör. Şeniz Uçkaç’ın DBTE-136 Kod no’lu “İzmir Körfezi (İç ve Orta Körfez) Deniz Suyundaki Kirlilik Parametrelerindeki değişimin Uydu Görüntüleri ve İzlenmesi” projesi kapsamında çalışmalarda bulunmak üzere 11 Eylül 2001 – 11 Eylül 2002 tarihleri arasında (yol hariç) yolluklu (otobüs, uçak ve resmi oto ile) fasılalı, yevmiyeli olarak masrafların Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi kapsamında ilgili projeden karşılanmak üzere İstanbul-Ankara’da 2547 Sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmeleri.
  8. Hukuk Fakültesi’nden Arş.Gör. Tijen Dündar Sezer’in Türkiye Bilimler Akademisinin Sosyal Bilimlerde Yurtiçi-Yurtdışı Bütünleştirilmiş Doktora Burs Programı kapsamında 15 Ekim 2001 – 15 Nisan 2002 tarihleri arasında (yol hariç) İngiltere’de The University of Hull Law School’da doktora tezi çalışması için araştırma yapmak üzere yolluksuz, yevmiyesiz, burslu, maaşlı olarak 2547 Sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmesi.
  9. Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden Arş.Gör.Dr. Özden Altıok’un 15.10.2001 – 15.04.2002 tarihleri arasında 6 (altı) ay (yol hariç) Fransa Montpellier Hospitalier Universitaire, moleküler ve kromozomal genetik laboratuvarlarında tez konusuyla ilgili olan “Ailesel Akdeniz Ateşi Hastalığına Yol Açan MEFV yeni Mutasyonları” konusunda çalışmalar yapmak, araştırma ve incelemelerde bulunmak üzere yolluksuz, yevmiyesiz, maaşlı olarak 2547 Sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmesi.
  10. Mimarlık Fakültesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan “Bornova Murat Köşkü Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon Projeleri” konulu protokolün Döner Sermaye İşletmesi kapsamında yürütülmesi.
  11. Buca Eğitim Fakültesi’nden Dr. Abbas Türnüklü’nün 17-18 Eylül 2001 ve 30 Kasım 2001 tarihlerinde Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları Öğretmenlerine “Davranış Yönetim Politikası” konusunda seminer vermek üzere Döner Sermaye İşletmesi kapsamında görevlendirilmesi ve ilgili okul tarafından 225.000.000.-TL’nın Döner Sermaye İşletmesi hesabına yatırılması.
  12. Buca Eğitim Fakültesi’nden Yrd.Doç.Dr. Duygu Öztin Bağder’in Fas’ın Rabat Üniversitesi’nde Türkçe Okutmanı olarak 25.09.2001 – 12.05.2002 tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesiz-maaşlı olarak 2547 sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmesi.
  13. Buca Eğitim Fakültesi’nden Öğr.Gör.Dr. Ayhan Şiren’in Tunus’un Manauba Üniversitesi’nde Türkçe Okutmanı olarak 25.09.2001 – 30.09.2002 tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesiz-maaşlı olarak 2547 sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmesi.
  14. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Prof.Dr. Gönül Budak’ın Fakültedeki görevlerini aksatmamak kaydıyla 1 (bir) yıl süre ile TRT Genel Müdürlüğü İzmir Bölge Müdürlüğü’nce yayınlanan “Ekonomi Gündeminden” programına sürekli konuk olarak 2547 Sayılı Kanunun 38.maddesi uyarınca görevlendirilmesi.
  15. Akademik kadro aktarması.
  16. Türk Cumhuriyetleri ile Asya ve Balkanlarda yaşayan Türk ve Akraba Topluluklarından gelerek Üniversitemizde 4 yıllık lisans eğitimi yapan bölümlerde okumakta olup, iki yıllık önlisans eğitimi veren kurumlarımıza geçmek isteyen öğrencilerin durumları.
  17. Üniversitemiz Yayın Komisyonunun 25.09.2001 tarih ve 170 sayılı kararı.

Toplantıda Bulunanlar 
Prof.Dr. Emin ALICI 
Prof.Dr. N.Ömür ÖZMEN 
Prof.Dr. A.İrem ÖZKARAHAN
Prof.Dr. Sedef GİDENER
Prof.Dr. Hüseyin ALKAN
Prof. Cengiz ÇEKİL
Prof.Dr. Nilgün MORALI
Prof.Dr. Hakan PEKCANITEZ 
Prof.Dr. Alp TİMUR
Prof.Dr. Hakkı ÖNKAL
Prof.Dr. Orcan GÜNDÜZ
Prof.Dr. Halil KÖSE
Prof.Dr. Ayşe Şebnem ÖZKAN
Prof.Dr. Fevzi DEMİR
Prof.Dr. Mehmet FÜZÜN
Prof.Dr. Özcan DORA
Raportör Doç.Dr. Selma BAKTIR

Üniversite Yönetim Kurulu 25.09.2001 Salı günü saat 11.00’de Rektör Prof.Dr. Emin Alıcı başkanlığında bütün üyelerin katılmasıyla toplandı.
Gündem üzerinde yapılan görüşmelerde 3., 4., 5., 12., 13., 14. ve 17. maddelerin ilave edilmesine karar verilerek maddelerin görüşülmesine geçildi.
KARAR 1- 
Geçen toplantıya ait kararlar okunarak imza edildi.
KARAR 2-
 Fen-Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Anabilim Dalında açık bulunan profesör kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. A. Didem Uslu ile ilgili olarak 2547 Sayılı Kanunun 3747 Sayılı Kanunla değişik 26.maddesi uyarınca adayın niteliklerini tespit etmek üzere söz konusu bilim alanı ile ilgili olarak beş profesörün vermiş olduğu raporlar okundu.
Görüşmeler sonunda;
Doç.Dr. A. Didem Uslu hakkında beş profesörün vermiş olduğu raporlardan birinin olumsuz, diğerlerinin olumlu olduğu anlaşıldı. Yapılan oylama sonucu; Doç.Dr. A. Didem Uslu’nun profesör kadrosuna atanmasına oybirliği ile karar verildi.
KARAR 3-
 Mühendislik Fakültesi Çevre Teknolojisi Anabilim Dalında açık bulunan profesör kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Ayşegül Pala ile ilgili olarak 2547 Sayılı Kanunun 3747 Sayılı Kanunla değişik 26.maddesi uyarınca adayın niteliklerini tespit etmek üzere söz konusu bilim alanı ile ilgili olarak beş profesörün vermiş olduğu raporlar okundu.
Görüşmeler sonunda;
Doç.Dr. Ayşegül Pala hakkında beş profesörün vermiş olduğu raporlardan birinin olumsuz, diğerlerinin olumlu olduğu anlaşıldı. 
Yapılan oylama sonucu; Doç.Dr. Ayşegül Pala’nın profesör kadrosuna atanmasına oybirliği ile karar verildi.
KARAR 4-
 İzmir Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Bölümünden açık bulunan profesör kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Halil Erkaya ile ilgili olarak 2547 Sayılı Kanunun 3747 Sayılı Kanunla değişik 26.maddesi uyarınca adayın niteliklerini tespit etmek üzere söz konusu bilim alanı ile ilgili olarak beş profesörün vermiş olduğu raporlar okundu.
Görüşmeler sonunda;
Doç.Dr. Halil Erkaya hakkında beş profesörün vermiş olduğu raporların üçünde; adayın yabancı dilde uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış makalesinin ve uluslararası sempozyumlarda sunulmuş bildirisinin ve yayınlarına yapılmış bir atıfın olmadığı, araştırma projesinin bulunmadığı, genelde bilimsel yayınlarında ve araştırmalarında belirli bir yetersizlik gözlendiği belirtilerek olumsuz yazıldığı anlaşıldı. Diğer iki raporun ise olumlu olduğu görüldü. Yönetim Kurulu üyelerinden söz alan ve görüş bildiren olmadı.
Yapılan oylama sonucu; Doç.Dr. Halil Erkaya’nın profesör kadrosuna atanmamasına oybirliği ile karar verildi.
KARAR 5-
 Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulunda açık bulunan doçent kadrosuna müracaat eden Doç.Dr. Hakkı Kişi ile ilgili olarak 2547 Sayılı Kanunun 25.maddesi uyarınca adayın niteliklerini tespit etmek üzere söz konusu bilim alanı ile ilgili olarak üç profesörün vermiş olduğu raporlar okundu.
Görüşmeler sonunda;
Doç.Dr. Hakkı Kişi hakkında üç profesörün vermiş olduğu raporların hepsinin olumlu olduğu anlaşıldı. Üyelerden söz alan ve görüş bildiren olmadı.
KARAR 6-
 Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca 1998 yılında “2547 Sayılı Kanunun değişik 33.maddesi uyarınca Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmak suretiyle Doktora eğitimi için” yapılan sınavı kazanan ve 04.10.1998 tarihinden bu yana doktora eğitimi yapmak üzere Japonya Kumamoto Üniversitesi’nde görevlendirilen Arş.Gör. Mehtap Yüksel’in 04.10.2001 tarihinden itibaren 6 (altı) ay süre ile yurtiçi maaşlı, burslu, kırtasiye yardımı, sağlık sigortası giderleri dahil olmak üzere, yurtiçi maaşı Enstitü Bütçesinden, kırtasiye yardımı, öğrenim ve sağlık sigortası giderleri Rektörlük Bütçesinden karşılanarak görev süresinin uzatılmasına ilişkin Müdürlüğün, 11 Eylül 2001 tarih ve 1200 sayılı yazısı ile ekleri incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden 04.10.1998 tarihinden bu yana doktora eğitimi yapmak üzere Japonya Kumamoto Üniversitesi’nde görevlendirilen Arş.Gör. Mehtap Yüksel’in 04.10.2001 tarihinden itibaren 6 (altı) ay süre ile yurtiçi maaşlı, burslu, kırtasiye yardımı, sağlık sigortası giderleri dahil olmak üzere, yurtiçi maaşı Enstitü Bütçesinden, kırtasiye yardımı, öğrenim ve sağlık sigortası giderleri Rektörlük Bütçesinden karşılanarak 2547 Sayılı Kanunun 33.maddesi uyarınca görev süresinin uzatılmasına oybirliği ile karar verildi. 
KARAR 7-
 Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Mustafa Ergün, Arş.Gör. Hüsnü Eronat ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nden Arş.Gör. Şeniz Uçkaç’ın DBTE-136 Kod no’lu “İzmir Körfezi (İç ve Orta Körfez) Deniz Suyundaki Kirlilik Parametrelerindeki değişimin Uydu Görüntüleri ve İzlenmesi” projesi kapsamında çalışmalarda bulunmak üzere 11 Eylül 2001 – 11 Eylül 2002 tarihleri arasında (yol hariç) yolluklu (otobüs, uçak ve resmi oto ile) fasılalı, yevmiyeli olarak masrafların Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi kapsamında ilgili projeden karşılanmak üzere İstanbul-Ankara’da görevlendirilmelerine ilişkin Müdürlüğün, 18.09.2001 tarih ve 1648 sayılı yazısı ile ekleri incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Mustafa Ergün, Arş.Gör. Hüsnü Eronat ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nden Arş.Gör. Şeniz Uçkaç’ın DBTE-136 Kod no’lu “İzmir Körfezi (İç ve Orta Körfez) Deniz Suyundaki Kirlilik Parametrelerindeki değişimin Uydu Görüntüleri ve İzlenmesi” projesi kapsamında çalışmalarda bulunmak üzere 11 Eylül 2001 – 11 Eylül 2002 tarihleri arasında (yol hariç) yolluklu (otobüs, uçak ve resmi oto ile) fasılalı, yevmiyeli olarak masrafların Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi kapsamında ilgili projeden karşılanmak üzere İstanbul-Ankara’da 2547 Sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmelerine oybirliği ile karar verildi.
KARAR 8-
 Hukuk Fakültesi’nden Arş.Gör. Tijen Dündar Sezer’in Türkiye Bilimler Akademisinin Sosyal Bilimlerde Yurtiçi-Yurtdışı Bütünleştirilmiş Doktora Burs Programı kapsamında 15 Ekim 2001 – 15 Nisan 2002 tarihleri arasında (yol hariç) İngiltere’de The University of Hull Law School’da doktora tezi çalışması için araştırma yapmak üzere yolluksuz, yevmiyesiz, burslu, maaşlı olarak görevlendirilmesine ilişkin Dekanlığın, 20.09.2001 tarih ve 1818 sayılı yazısı ile ekleri incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Hukuk Fakültesi’nden Arş.Gör. Tijen Dündar Sezer’in Türkiye Bilimler Akademisinin Sosyal Bilimlerde Yurtiçi-Yurtdışı Bütünleştirilmiş Doktora Burs Programı kapsamında 15 Ekim 2001 – 15 Nisan 2002 tarihleri arasında (yol hariç) İngiltere’de The University of Hull Law School’da doktora tezi çalışması için araştırma yapmak üzere yolluksuz, yevmiyesiz, burslu, maaşlı olarak 2547 Sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR 9-
 Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden Arş.Gör.Dr. Özden Altıok’un 15.10.2001 – 15.04.2002 tarihleri arasında 6 (altı) ay (yol hariç) Fransa Montpellier Hospitalier Universitaire, moleküler ve kromozomal genetik laboratuvarlarında tez konusuyla ilgili olan “Ailesel Akdeniz Ateşi Hastalığına Yol Açan MEFV yeni Mutasyonları” konusunda çalışmalar yapmak, araştırma ve incelemelerde bulunmak üzere yolluksuz, yevmiyesiz, maaşlı olarak görevlendirilmesine ilişkin Müdürlüğün, 20.09.2001 tarih ve 1259 sayılı yazısı ile ekleri incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden Arş.Gör.Dr. Özden Altıok’un 15.10.2001 – 15.04.2002 tarihleri arasında 6 (altı) ay (yol hariç) Fransa Montpellier Hospitalier Universitaire, moleküler ve kromozomal genetik laboratuvarlarında tez konusuyla ilgili olan “Ailesel Akdeniz Ateşi Hastalığına Yol Açan MEFV yeni Mutasyonları” konusunda çalışmalar yapmak, araştırma ve incelemelerde bulunmak üzere yolluksuz, yevmiyesiz, maaşlı olarak 2547 Sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR 10-
 Mimarlık Fakültesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan “Bornova Murat Köşkü Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon Projeleri” konulu protokolün Döner Sermaye İşletmesi kapsamında yürütülmesine ilişkin Dekanlığın, 19.09.2001 tarih ve 3203 sayılı yazısı ile ekleri incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Mimarlık Fakültesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan “Bornova Murat Köşkü Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon Projeleri” konulu protokolün Döner Sermaye İşletmesi kapsamında yürütülmesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR 11-
 Buca Eğitim Fakültesi’nden Dr. Abbas Türnüklü’nün 17-18 Eylül 2001 ve 30 Kasım 2001 tarihlerinde Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları Öğretmenlerine “Davranış Yönetim Politikası” konusunda seminer vermek üzere Döner Sermaye İşletmesi kapsamında görevlendirilmesi ve ilgili okul tarafından 225.000.000.-TL’nın Döner Sermaye İşletmesi hesabına yatırılmasına ilişkin Dekanlığın, 18.09.2001 tarih ve 5791 sayılı yazısı ile ekleri incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Buca Eğitim Fakültesi’nden Dr. Abbas Türnüklü’nün 17-18 Eylül 2001 ve 30 Kasım 2001 tarihlerinde Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları Öğretmenlerine “Davranış Yönetim Politikası” konusunda seminer vermek üzere Döner Sermaye İşletmesi kapsamında görevlendirilmesi ve ilgili okul tarafından 225.000.000.-TL’nın Döner Sermaye İşletmesinin Tıp Fakültesi bürosu 60678 no’lu hesabına yatırılmasına oybirliği ile karar verildi.
KARAR 12-
 Buca Eğitim Fakültesi’nden Yrd.Doç.Dr. Duygu Öztin Bağder’in Fas’ın Rabat Üniversitesi’nde Türkçe Okutmanı olarak 25.09.2001 – 12.05.2002 tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesiz-maaşlı olarak görevlendirilmesine ilişkin Dekanlığın, 24.09.2001 tarih ve 5910 sayılı yazısı ile ekleri incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Buca Eğitim Fakültesi’nden Yrd.Doç.Dr. Duygu Öztin Bağder’in Fas’ın Rabat Üniversitesi’nde Türkçe Okutmanı olarak 25.09.2001 – 12.05.2002 tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesiz-maaşlı olarak 2547 sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR 13-
 Buca Eğitim Fakültesi’nden Öğr.Gör.Dr. Ayhan Şiren’in Tunus’un Manauba Üniversitesi’nde Türkçe Okutmanı olarak 25.09.2001 – 30.09.2002 tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesiz-maaşlı olarak görevlendirilmesine ilişkin Dekanlığın, 24.09.2001 tarih ve 5909 sayılı yazısı ile ekleri incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Buca Eğitim Fakültesi’nden Öğr.Gör.Dr. Ayhan Şiren’in Tunus’un Manauba Üniversitesi’nde Türkçe Okutmanı olarak 25.09.2001 – 30.09.2002 tarihleri arasında yolluksuz-yevmiyesiz-maaşlı olarak 2547 sayılı Kanunun 39.maddesi uyarınca görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.
KARAR 14-
 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Prof.Dr. Gönül Budak’ın Fakültedeki görevlerini aksatmamak kaydıyla 1 (bir) yıl süre ile TRT Genel Müdürlüğü İzmir Bölge Müdürlüğü’nce yayınlanan “Ekonomi Gündeminden” programına sürekli konuk olarak katılmak üzere görevlendirilmesine ilişkin Dekanlığın, 20.09.2001 tarih ve 6064 sayılı yazısı incelendi.
Görüşmeler sonunda;
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Prof.Dr. Gönül Budak’ın Fakültedeki görevlerini aksatmamak kaydıyla 1 (bir) yıl süre ile Salı ve Perşembe günleri 16.05 – 16.30 saatleri arasında TRT Genel Müdürlüğü İzmir Bölge Müdürlüğü radyosunca hazırlanıp canlı olarak yayınlanan “Ekonomi Gündeminden” programına sürekli konuk olarak katılmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 38.maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygunluğuna oybirliği ile karar verildi.
KARAR 15-
 Rektörlüğümüzdeki boş ve SERBEST 6. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna aktarılması konusu incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Rektörlüğümüzdeki boş ve SERBEST 6. derece Öğretim Görevlisi kadrosunun Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna aktarılmasına oybirliği ile karar verildi.
KARAR 16-
 Türk Cumhuriyetleri ile Asya ve Balkanlarda yaşayan Türk ve Akraba Topluluklarından gelerek Üniversitemizde 4 yıllık lisans eğitimi yapan bölümlerde okumakta olup, iki yıllık önlisans eğitimi veren kurumlarımıza geçmek isteyen öğrencilerin durumları incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Türk Cumhuriyetleri ile Asya ve Balkanlarda yaşayan Türk ve Akraba Topluluklarından gelerek Üniversitemizde 4 yıllık lisans eğitimi yapan bölümlerde okumakta olup, iki yıllık önlisans eğitimi veren kurumlarımıza geçmek isteyen aşağıdaki öğrencilerin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 26.06.2001 tarih ve 14217 sayılı yazısı uyarınca isteklerinin kabulüne oybirliği ile karar verildi.

     

HALEN OKUMAKTA

DEĞİŞTİRMEK

ÖĞRENCİ NO

ADI-SOYADI

UYRUĞU

OLDUĞU BÖLÜM VE SINIF

İSTEDİĞİPROG.

2000226044

Ruslan ABDURAIMOV

Ukrayna

Buca Eğt.Fak.Türk Dili ve Ed.Öğr.

İzmir Mes Y.Ok.

       

Bilgisayar Prog.

2000212044

Levent CİBO

Kosova

Buca Eğt.Fak.Tarih Öğr.

İzmir Mes.Y.Ok.

       

Bilgisayar Prog.

2000211034

Nılgun KAJSERLİ

Kosova

Buca Eğt.Fak.Coğr.Öğr.

Sağlık Hiz.Mes.Y.O.

2000465067

Elvıs ABDURAIMOV

Ukrayna

İk.ve İd.Bil.Fak.Kamu Yönt.

İzmir Mes.Y.Ok.

       

Bilgisayar Prog.

2000350088

Rufat SARAJEV

Ahıska

İlahiyat Fak.

Adalet Mes.Y.Ok.

KARAR 17- Üniversitemiz Yayın Komisyonu’nun 25.09.2001 tarih ve 170 sayılı kararı incelendi.
Görüşmeler sonunda;
Tıp Fakültesi Dergisinin Cilt : 15, 2001 yılı 3. Sayısının basımına,
a)Basılacak miktarın : 400 adet gerçekleştirilmesine,
b)Esere verilecek yayın no : 09.0100.0000.000/BY.01.043.262 olarak tespitine,
c)Eserin satış fiyatı, basım tekniği ve diğer özellikleri ile Üniversiteler Yayın Yönetmeliği, Dokuz Eylül Üniversitesi Yayınları Teknik Özellikleri ile ilgili Esaslar Yönergesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Yayın Komisyonu Çalışma Esasları Yönergesi hükümlerine uyulması ve basımı ile ilgili kağıt ve malzemenin Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından sağlanması koşulu ile bası işlerinin Üniversitemiz matbaasında 400 adet olarak gerçekleştirilmesine,oybirliği ile karar verildi.